Rólunk

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek a
www.gyogynoveny-illoolaj.hu weboldalon!

Szitáné Zoboki Janka vagyok
természetgyógyász, fitoterapeuta.

1989-ben születtem Budapesten, azonban gyerekkorom javarészét az Alföldön töltöttem. Már ekkor meghatározó volt számomra a rét, a mező illata és gazdagsága. Egyetemi diplomámat az ELTE Bölcsészettudományi Karán szereztem magyar-hindi szakon. Diplomámat a magyar népi gyógyászat szókincséből írtam. Foglalkoztam indiai, tibeti gyógyászattal a magyar népi gyógyászat mellett. Utóbbi iránt érzett vonzalmam miatt is végeztem el a hivatalos természetgyógyász képzést fitoterápia (gyógynövény ismeret) szakirányon.

2020. márciusában nyitottam meg a Főnix Közérzetjavító Központot Dunaújvárosban, ahol tudásom felhasználásával igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak.

Azért hoztam létre ezt a webáruházat, hogy azok számára is elérhetővé váljanak a minőségi termékek szakmai ajánlásokkal, akikkel személyesen nem tudok találkozni. Tanácsért, információkért keress bátran a kapcsolat menüben megadott módokon.

Az oldalon megtalálható termékeket mind gondosan választottam ki, ügyelve arra, hogy a vásárlók csakis a legjobb minőségű gyógynövényekhez és illóolajokhoz jussanak hozzá, elérhető áron. De nem csupán illóolajokat, gyógynövényeket, hanem keverékeket is tudsz nálam vásárolni. Ezek a HerbaHealing termékek, melyeket a hozzám fordulók igényei inspiráltak; tapasztalaton és szakmai tudásomon alapulnak a receptek.

Mivel felgyorsult világunkban a teák leszűrése sokszor kényelmetlen és időigényes, filterezve is kérheted teádat! Olyan filterekkel dolgozok, melyek nem károsak sem a környezetre, sem az egészségedre! Így egyszerűvé válik a teázás és annyi teafüvet teszek egy filterbe, amennyi növeli a gyógynövények hatékonyságát!

Nézz körül, ha kérdésed van, keress bizalommal!

Szeretettel:

Janka

 

FőnixKözérzetjavító KözpontotFőnixKözérzetjavító Központot