Csomagajánlatok

Most még kedvezőbb áron kínáljuk a HerbaHealing Harmony termékeket! Csomagban a Harmony illóolaj keverékhez és a Harmony gyógytea keverékhez most 10 % kedvezménnyel juthatsz hozzá. A két termék egymás hatását erősítve nyújt segítséget a levertség, depresszió, pánikbetegség esetén. Gyógynövényeinket filterezve szállítjuk a kényelmed érdekében - ne kelljen a teatojással bajlódni!
 HerbaHealing Harmony gyógynövény + illóolaj
A Harmony gyógytea keverék nyugtató hatású, segíti a jó közérzet kialakítását, a pihentető alvást. Ajánljuk alvásproblémákkal, stresszel, depresszióval, pánikbetegséggel küzdőknek. A filteres kiszerelésnek köszönhetően használata kényelmes, nehézségektől mentes. A Harmony illóolaj nyugtató, antidepresszáns hatású, kellemes, édes illatával és hatóanyagaival segítséget nyújt a stresszes, komorabb hétköznapokban. Ajánlom alvásproblémákkal, depresszióval, stresszel, pánikbetegséggel küzdőknek.
8 420 Ft 7 580 Ft
Részletek
 HerbaTherapy Csakra lávaköves karkötő + citrom illóolaj
Tökéletes páros! Válaszd lávaköves, gyógyító ásványokkal készült karkötőnket terápiás minőségű citrom illóolajjal!
6 140 Ft 4 590 Ft
Részletek
  Állatbarát utazás
4 db raktáron
Csiptetős, illatosítható klipsz autóba + orvosi levendula terápiás illóolaj. A klipsz faberakásos, cserélhető csepegtető betéttel! Cseppents bele illóolajat és nem csak te, de kis állatod is élvezheti az aromaterápia jótékony hatását!
5 760 Ft 5 184 Ft
Részletek