Diffúzorok

Diffúzor használatának több előnye is van illóolaj párologtatásakor. A mécsessel való párologtatást nem minden olaj viseli jól: a hőtől tönkremegy a hatóanyag. Diffúzor használatakor ez a probléma nem merül fel. Ezen kívül a párologtatás ideje előre beállítható (időzített leállás) és tűzveszéllyel sem kell számolnunk, ezért használható házi kedvenc, kisgyermek jelenlétében. Bátran használhatjuk a gyerekszobában is, ahol akár éjszakai fényként is beválnak, hiszen szinte mindegyik készülék rendelkezik fényterápiás funkcióval is. Betegség esetén a megfelelő olajokkal használva a levegő fertőtlenítésére is használhatók.
  Aromaterápiás diffúzor 500ml - virág
1 db raktáron
Használatával könnyedén kellemes illatokat varázsolhatunk a szobánkba kellemes, pihentető atmoszférát teremtve. Nagyobb, akár 30-40 m2-es helyiségekbe ajánljuk elsősorban.
15 990 Ft 14 391 Ft
Részletek
  Aromaterápiás diffúzor - erdő
2 db raktáron
Használatával könnyedén kellemes illatokat varázsolhatunk a szobánkba kellemes, pihentető atmoszférát teremtve. 200 ml-es tartálya és halk működése kisebb helyiségekben való használatra is alkalmassá teszi.
16 990 Ft 14 440 Ft
Részletek
  Kelet varázsa
1 db raktáron
Ultrahangos diffúzor illóolajok párologtatásához. A diffúzor időzíthető, fényterápiás. Csendes üzemmódja révén tökéletes választás hálószobákba. Az ultrahangos diffúzorok segítségével kényelmesen és még kellemesebben élvezheted az aromaterápia jótékony hatásait!
17 500 Ft 15 750 Ft
Részletek
  Fehér vintage ultrahangos diffúzor
1 db raktáron
Ultrahangos diffúzor illóolajok párologtatásához. A diffúzor időzíthető, fényterápiás. 100 ml-es tartályával elsősorban kisebb helyiségekbe, hálószobákba ajánljuk. Az ultrahangos diffúzorok segítségével kényelmesen és még kellemesebben élvezheted az aromaterápia jótékony hatásait!
14 990 Ft 13 491 Ft
Részletek