Gyógynövény-keverékek

A gyógynövényeket évezredek óta használja az emberiség és a hagyományos gyógyászat. Hatásuk a legtöbb esetben évtizedes, évszázados tapasztalatokon alapszik. Egy-egy problémára általában több növény is használható, melyek keverékként használva erősítik egymás hatását. A HerbaHealing gyógynövény-keverékeket természetgyógyász szakember állítja össze, akitől díjmentes tanácsadást is kérhetsz a problémáddal és a kúrával kapcsolatban. Ezek a keverékek filteres kiszerelésben készülnek a minél kényelmesebb használat érdekében. A filterbe olyan mennyiség kerül, ami megfelelő hatást ér el a gyógyulás érdekében (a kereskedelemben kapható 0,9-1 g/filter többszöröse).
 HerbaHealing Harmony filteres gyógynövény-keverék
A Harmony gyógytea keverék nyugtató hatású, segíti a jó közérzet kialakítását, a pihentető alvást. Ajánljuk alvásproblémákkal, stresszel, depresszióval, pánikbetegséggel küzdőknek. A filteres kiszerelésnek köszönhetően használata kényelmes, nehézségektől mentes.
3 170 Ft 2 536 Ft
Részletek
 HerbaHealing Anti-Flu
A HerbaHealing Anti-Flu megfázás elleni teakeverék, mely összetevőinek köszönhetően enyhíti a nátha tüneteit és gyorsítja a gyógyulást. Megelőzésre is használható, kellemes ízével melegséget hoz a hűvösebb napokon. Kézzel filterezett, biológiailag lebomló filterekkel és minőségi, bevizsgált gyógynövény-alapanyagokkal készült termék. Legyen szó akár orrváladékozásról, akár köhögésről, az Anti-Flu enyhülést hoz!
3 170 Ft 2 536 Ft
Részletek
 HerbaHealing A Te Teád
Ez a te teád! Rendeld meg, írd a megjegyzésbe mikor hívhatlak. Én felhívlak, beszélgetünk és megalkotom az adott problémádra, állapotodnak megfelelően a teádat! Egy doboz filterezett gyógytea 40 gr teakeveréket és fogyasztási javaslatot tartalmaz!
3 850 Ft
96 Ft / gr
Részletek