Illóolaj-keverékek

Kutatások szerint az esszenciális gyógynövény-kivonatként működő illóolajokat belélegezve azok kimutathatóak a vérben és az idegrendszerben. Ezért nagyon fontos, hogy csak természetes, kiváló minőségű illóolajat használjunk, hiszen az olcsó olajok sokszor hígítottak és/vagy mesterséges anyagokat tartalmaznak, hatásuk éppen ezért nem ismert, akár káros is lehet. A HerbaHealing illóolaj-keverékek kizárólag kimagasló, terápiás minőségű illóolajokból állnak. A HerbaHealinget azért hoztuk létre, mert a piacon lévő illóolaj-keverékek sokszor ismeretlen minőségű olajokból állnak és a hozzájuk elérhető útmutatások, terápiás javaslatok is bizonytalan forrásból származnak. A HerbaHealing termékeket fitoterapeuta természetgyógyász állítja össze. Használatukhoz telefonos, vagy akár személyes tanácsadás is igénybe vehető.
 HerbaHealing Harmony illóolaj-keverék
A Harmony illóolaj nyugtató, antidepresszáns hatású, kellemes, édes illatával és hatóanyagaival segítséget nyújt a stresszes, komorabb hétköznapokban. Ajánlom alvásproblémákkal, depresszióval, stresszel, pánikbetegséggel küzdőknek. Egy illóolaj-keverék a testi-lelki megnyugvásért.
4 990 Ft 4 240 Ft
Részletek
 HerbaHealing Karácsony
Egy igazi karácsonyi illóolaj-keverék fahéjjal, szegfűszeggel, édesnaranccsal, citrommal és mandarinnal. Csak 100 % természetes, prémium minőségű illóolajokat tartalmaz.
5 250 Ft 4 725 Ft
Részletek
 HerbaHealing Clean Air
A Clean Air illóolaj keverék tisztítja a levegőt és a légutakat egyaránt. Baktérium- és vírusölő hatású olajokat tartalmaz. Betegségek megelőzésére és felső légúti betegségek kiegészítő kezelésére ajánlom. Immunerősítő hatású. Frissítő, kellemes illatának köszönhetően kedvezően befolyásolja a hangulatot és segíti a koncentrációt is.
5 250 Ft 4 470 Ft
Részletek